Discovering the world and my abilities, one step at a time.

Mijn naam is Leonie Knibbe en welkom op mijn pagina Knib Media, mijn persoonlijke website en creatief portfolio. Mijn hoekje op het internet, om een deel van het werk dat ik met digitale media heb gemaakt te laten zien.

Ik ben afgestudeerd als Audiovisueel Ontwerper aan de Willem de Kooning Academie in Rotterdam. Film en fotografie zijn mijn passie, waar ik mijn beroep van heb gemaakt. Het begon allemaal toen ik mijn vaders oude camcorder en een statief vond op zolder. Ik ging ermee aan de slag en maakte lollige muziekvideo's waarvan ik hoop dat tegenwoordig niemand ze meer opduikt op YouTube. Ik ontdekte mijn liefde voor het vastleggen en monteren van bewegend beeld, en nu ruim 10 jaar later is het waar ik dagelijks mee bezig ben.

Ik vind het niet erg om mijn handen vuil te maken. Soms ben ik een beetje een nerd als het gaat om camera's en apparatuur. Ik hou ervan om mijn kennis up to date te houden wat betreft het laatste technische nieuws, om zo mijn expertise uit te kunnen blijven breiden.

In mijn films weet ik beladen en maatschappelijke onderwerpen op een creatieve manier te belichten. Dit doe ik door een originele vorm te kiezen en door veel aandacht te leggen op het overbrengen van een bepaald gevoel. Verder geef ik muziek in mijn verhalen altijd een belangrijke functie. Ik wil in mijn werk verschillende aspecten van het leven laten zien, maar dit hoeft dan niet heel realistisch vertoond te worden. Ik houd ervan om taboes te doorbreken en zaken in een ander daglicht te stellen. Uiteindelijk wil Ik mijn kijkers aan het denken zetten.